Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí
Psí vejkrop aneb Variace na česnečku z „knedlíkové vody“: Krkonošská specialita voní bylinkami a vyjde na pár korun
maris uvařila 14. 1. 2011 14:48 Polévka ze sladkých brambor / batátů /s kokosovým mlékem 0 0 Okomentovat
33 foto Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Kuřecí závitky s omáčkou z nivy: Výborná kombinace se studenou sýrovou omáčkou plnou bylinek i jemné chutě česneku
Celozrnný koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou z ovesných vloček Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Lucie95 60 min