uvařila 5. 12. 2018 16:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 12. 2018 16:03
kýta vepřová, špek, okurky sterilované, paprika čerstvá červená, máslo, cibule, mrkev, petržel, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, hořčice plnotučná, cukr, sůl, smetana zakysaná, šťáva citronová, záklechtka
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Tři osvědčené způsoby, jak správně ohřát bramborovou kaši: S troškou mléka a oříškem másla bude chutnat jako čerstvá