uvařil 15. 5. 2012 16:07
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 5. 2012 16:07
vejce, cukr krupice, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, pudink čokoládový, broskve v mírně sladkém nálevu, brusinky zavařené, šlehačka pařížská, ztužovač šlehačky, čokoláda
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky