uvařila 8. 5. 2009 09:03
Povidloně ještě vcelku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 5. 2009 09:03
Povidloně ještě vcelku
voda, sůl, máslo, mouka hrubá, vejce, prášek do pečiva, tvaroh, smetana zakysaná, cukr vanilkový, cukr moučkový, máslo, ztužovač šlehačky, povidla švestková
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
Jarní cibulka 5x jinak: Grilovaná jako příloha odlehčí masité pokrmy, ve slaném koláči perfektně ladí se sýrem a smetanou