uvařil 3. 3. 2016 14:37
Povidlová omáčka s uzeným masem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 3. 3. 2016 14:37
Povidlová omáčka s uzeným masem
povidla švestková, kůra citronová, šťáva citronová, máslo, mouka hladká, sůl, cukr, skořice, perník strouhaný, maso uzené, knedlík bramborový
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností
Trdelníky z kynutého těsta: Zatímco na trhu za něj dáte kolem 80 Kč, stejně velký doma vyjde na 12 Kč, příprava není nijak složitá
Závin i bez těsta? Rychlé jablečné rolky z tortilly voní karamelem a skořicí a na stole jsou do půlhodinky