uvařila 18. 2. 2017 22:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 2. 2017 22:40
mouka hladká, mouka polohrubá, smetana zakysaná, majonéza, žloutek, droždí, cukr, mléko, rum, sůl, mléko, máslo, pudink karamelový, salko karamelové, šlehačka, ztužovač šlehačky, mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, cukr skořice, vejce
Jak na perfektní kotlíkový buřtguláš: Důležitý je správný poměr cibule a uzeniny, výraznou chuť zajistí i rajský protlak a koření
Tortilla s vaječnou omeletou: Nezvyklá kombinace vláčné placky, šťavnatých vajec a křupavé zeleniny překvapí výtečnou chutí
Pět rybízových dezertů: Nepečený jogurtový řez s rybízem je krásně vláčný a zmrzlina s lehce nakyslou chutí báječně osvěží