uvařila 30. 11. 2015 17:23
Detail
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 11. 2015 17:23
Detail
zabijačková polévka, tlačenka, voda, kroupy, olej, cibule, česnek, dobromysl, řeřicha
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Jak na bramborový guláš? S červenými fazolemi bude sytější, klobása ho navoní a mletá paprika dodá tu správnou barvu i chuť
Sherlock Holmes jedl jen ryby, které sám ulovil. Měl rád jehněčí, a když chytal zločince, bral si s sebou jako svačinu slané koláče
Český kuchařský tým přivezl z prestižní světové soutěže bronz. Kouč Petr Hajný vysvětlil, jak náročné klání probíhalo