uvařila 30. 5. 2010 19:20
Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 5. 2010 19:20
Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě
chřest, šťáva citronová, cukr, prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, olej, vejce, voda, strouhanka, sůl, bylinky zelené, cibule
Velký kalendář vánočního pečení 2023: Kdy zadělat na perníčky, kdy na linecké a kdy začít plnit a zdobit? Poradí přehledný plán
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
8 potravin, které rozhodně nepatří do mrazáku: K ledu nepatří brambory ani některé sýry!