uvařil 17. 2. 2011 22:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 2. 2011 22:00
cizrna, paprika sušená sladká, sůl, vegeta, majoránka, koření provensálské, bujón zeleninový, cibule, olej, mrkev, petržel, celer, kukuřice, brokolice, květák, brambory, protlak rajčatový, mouka hladká
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři
Doktorka Kateřina Cajthamlová z pořadu Jste to, co jíte: Když chcete hubnout, nejdříve se zbavte toxických vztahů
Jak vařit levně? Vládní úsporná kuchařka nabízí kolem 50 receptů. Najdete zde bezpracný perník, langoše i domácí rohlíky