uvařila 27. 8. 2014 19:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 8. 2014 19:35
mouka polohrubá, mléko, olej, kypřící prášek, vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, kakao, tuk, mouka hrubá, smetana zakysaná, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový bez vaření, švestky, skořice, voda růžová, cukr, pudink jahodový, voda
Houbová směs dodá bramborovým plackám jedinečnou chuť: Díky kmínu budou krásně vonět, přitom příprava zabere jen chvíli
Italská frittata aneb Omeleta, které spěch nesvědčí: Díky těmto fíglům bude krásně jemná a nadýchaná
12 nejlepších receptů na guláše: Dáte si klasický hospodský, fit kuřecí nebo mexický?