uvařila 16. 8. 2010 23:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 8. 2010 23:29
houba pýchavka, paprika čerstvá zelená, tuk, cibule, paprika sušená sladká, sůl, masox, smetana zakysaná, mouka hladká
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 18. 9. 2024 12:33
Lokše z tvarohového těsta jsou neskutečně vláčné a jemné, stačí na ně jen pár ingrediencí a hotové jsou za chvíli
Jak na dokonalé donuty: Tvar uděláte pomocí dvou skleniček, chuti a konzistenci prospěje kynutí přes noc
Fofrovanec, dumlíkačka, šmorn, kyselica či sklářské knedlíky: Jídla z českých a moravských hor stojí za ochutnání