uvařila 16. 1. 2014 17:12
detail jídla
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 1. 2014 17:12
detail jídla
maso mleté mix, olej, mrkev, celer, cibule, česnek, protlak rajčatový, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, vývar hovězí, sůl, hrášek mražený, kukuřice sterilovaná, brambory, smetana ke šlehání, máslo, žloutek
8 skvělých tipů, jak využít ocet v kuchyni: Pomůže osvěžit plast, vyleštit příbory a zbavit lednici bakterií
Herce Lukáše Hejlíka žena doma k vaření moc nepouští, ale dokonalé italské dýňové rizoto má „povoleno“
Jak na zadělávané dršťky: Se smetanovou omáčkou, slaninou a divokým kořením jsou vynikajícím a levným jídlem