uvařila 17. 1. 2016 16:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 1. 2016 16:53
maso vepřové mleté, víno červené, cibule, mrkev, celer, máslo, olej olivový, protlak rajčatový, koncentrát z rajčat, vývar, sůl, pepř mletý
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Překvapivá fakta o trávení: Vyšetření žaludku lékaři zavedli díky německému polykači nožů
Lískové oříšky doplní energii po běhání, zmírní stres a ještě skvěle „nakrmí“ váš mozek!
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába