uvařila 2. 12. 2022 18:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 12. 2022 18:11
máslo, olej, cibule, mouka hladká, sůl, tymián, bobkový list, koření nové koření, vývar masový, pepř celý, protlak rajčatový, cukr krupice, paprika, maso mleté, sůl, vejce, strouhanka, cibule, pepř
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky