uvařila 9. 4. 2019 08:49
Omáčku začneme zásmažkou.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 4. 2019 08:49
Omáčku začneme zásmažkou.
paprika, maso mleté, cibule, vejce, sůl, paprika sušená sladká, pepř mletý, cibule, mouka hladká, pasírované rajčata, voda, cukr, sůl, bobkový list, koření nové koření, vegeta, skořice, masox hovězí, koření nové koření
Redakce v akci: Pekli jsme jahodové indiánky pod vedením Josefa Maršálka. Máme recept a víme, jak správně připravit krém
Tajemství staročeské kuchyně: Brambory na loupačku - a na tisíc dalších způsobů
Bramborové placky se zelím: Upečené v troubě na plechu nedají tolik práce a ušetříme i olej na smažení