uvařila 2. 9. 2011 18:45
pokrájenou zeleninu dáme do hrnce,zalijeme šťávou,vodou,přidáme bujon,koření a vaříme 25minut(v papiňáku 10minut)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 9. 2011 18:45
pokrájenou zeleninu dáme do hrnce,zalijeme šťávou,vodou,přidáme bujon,koření a vaříme 25minut(v papiňáku 10minut)
rajče, cibule, mrkev, paprika sušená pálivá, paprika čerstvá červená, skořice celá, koření hřebíček, bujón zeleninový, šťáva rajčatová, voda, olej, mouka hladká, sůl, cukr
Tereza z Peče celá země nabídla recept na „blbuvzdorný“ karamel. Díky jedné surovině se povede každému
Retro okénko: Sýrové rolády bývaly kdysi hitem všech oslav. Ale oblíbené jsou stále a takhle snadno se připravují
Někdo to rád ostré: Putování pálivé papriky napříč kontinenty. Pěstovali ji už Aztékové, dnes vsaďte na tu maďarskou