uvařila 2. 9. 2011 18:51
přes jemné sítko propasírujeme,uděláme jíšku a propasírovanou zeleninu do ní opatrně vlijeme,provaříme 10minut,dochutíme a můžeme podávat
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 9. 2011 18:51
přes jemné sítko propasírujeme,uděláme jíšku a propasírovanou zeleninu do ní opatrně vlijeme,provaříme 10minut,dochutíme a můžeme podávat
rajče, cibule, mrkev, paprika sušená pálivá, paprika čerstvá červená, skořice celá, koření hřebíček, bujón zeleninový, šťáva rajčatová, voda, olej, mouka hladká, sůl, cukr
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Sedmero základních druhů hrnců a pánví: Víte, jak a na co je správně použít?
Francouzská kuchyně: Jaké je tajemství quiche? Pohlédněte s námi do historie a upečete si tento slaný koláč třeba v Remosce