Staročeská uhlířina: Jednoduché jídlo z brambor a nočků chutná i dnes, slanina a kysané zelí přinesou další rozměr chuti
Jak správně smažit koblihy? Úspěch zajistí vysoká vrstva vhodného tuku, jeho správná teplota, ale i pečicí papír a další fígle
Těhotnej kuchař poradil, jak snadno připravit pečený bůček: Křupavou kůrčičku dodělejte na pánvi, říká
poslirecept uvařil 27. 2. 2025 08:38 Polévka z uzeného masa s krupkami a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 27. 2. 2025 08:38 Polévka z uzeného masa s krupkami a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Omeleta ze syrových brambor a vajec je vydatná snídaně. Strouhaný sýr a lehce podušené žampiony ji povýší na luxusní pokrm
Staročeská specialita hunc: Tradiční skromné jídlo z brambor a krup voní česnekem i majoránkou a snadno se připravuje