uvařil 5. 8. 2019 08:53
ZAVÍČKOVANÝ HORKÝ NÁLEV-CHYTNE SÁM-NEZAVAŘOVAT!!!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 5. 8. 2019 08:53
ZAVÍČKOVANÝ HORKÝ NÁLEV-CHYTNE SÁM-NEZAVAŘOVAT!!!
zelí, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, olej olivový, česnek, paprika, ocet, cukr, sůl, semínka hořčičná, pepř černý, koření nové koření, chilli paprika čerstvá, chilli, ocet balsamiko
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni