uvařil 27. 3. 2010 21:19
Řezníkovi ptáčci
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 3. 2010 21:19
Řezníkovi ptáčci
maso hovězí, maso vepřové mleté, šunka alpská, slanina uzená, cibule, mouka hladká, směs bonduelle mexico, koření roštěnky, sůl, pepř, hořčice, režná nit, olej, okurky sterilované, jíška světlá instantní, vejce
Pečení bez náčiní? Váleček nahradí láhev od prosecca, sklenička poslouží jako vykrajovátko, lžíce jako formička
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli