uvařil 1. 6. 2010 04:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 6. 2010 04:56
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, pudink vanilkový, prášek do pečiva, mléko, cukr krupice, pudink vanilkový, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, jahody čerstvé, cukr moučkový, šťáva citronová, voda, jahodová marmeláda
Skromná kuchyně: Dušený špenát může být levná delikatesa, když jej správně dochutíme. Roli hrají smetana i dokonale osmažená cibulka
Retro okénko: Legendární krakovský sýrový salát je vynikající na chlebíčky i jako samotný pokrm. Příprava je navíc snadná
Prvomájový sirup z květů třešní je možná lepší než polibek. Jeho příprava je navíc snadná