uvařil 1. 6. 2010 05:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 6. 2010 05:00
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, pudink vanilkový, prášek do pečiva, mléko, cukr krupice, pudink vanilkový, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, jahody čerstvé, cukr moučkový, šťáva citronová, voda, jahodová marmeláda
Ovocné osvěžení pro malé i velké: 10 skvělých domácích limonád, které musíte zkusit!
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Cibule dává salátům tu správnou chuť. Jak zmírnit její štiplavost a jaké odrůdy jsou do salátů nejvhodnější