uvařila 17. 10. 2018 15:46
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 10. 2018 15:46
vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, olej, voda, mléko, pudink pistáciový, cukr krystal, cukr vanilkový, cukr moučkový, máslo, rum, šlehačka, smeta-fix, cukr krystal, zdobení, broskve, džem
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Co se zbylou vánočkou? Skvěle se hodí na vláčný francouzský toust nebo na jazyku se rozplývající voňavé crumble