uvařila 25. 10. 2012 18:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 10. 2012 18:42
podmáslí, voda, olej, brambory, mouka žitná, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, cukr, sůl, kmín celý, droždí sušené, semínka lněná, semínka slunečnicová, semínka dýňová, semínka sezamová
Zabijačkové hody 2023: Kam se v Praze a v jejím okolí vydat na nejlepší jitrničky, prdelačku a tlačenku
Grilování s Martinem Svatkem: Šéfkuchař radí, kdy přesně vyndat maso z lednice a kdy ho osolit, aby byly steaky dokonalé
Opilé třešně: Vypeckované třešně zasypané cukrem a zalité vodkou se musí dva týdny uležet, pak skvěle ochutí poháry i moučníky