uvařila 27. 12. 2013 18:14
zamražovací sáčky, ty používám na všechno co dávám do mrazáku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 12. 2013 18:14
zamražovací sáčky, ty používám na všechno co dávám do mrazáku
plec dančí, slanina uzená, slanina anglická, bůček uzený, česnek, hořčice plnotučná, sůl, pepř čtyř barev, mouka hladká, paprika sušená sladká, cibule
Redakce v akci: Pekli jsme jahodové indiánky pod vedením Josefa Maršálka. Máme recept a víme, jak správně připravit krém
Tajemství staročeské kuchyně: Brambory na loupačku - a na tisíc dalších způsobů
Bramborové placky se zelím: Upečené v troubě na plechu nedají tolik práce a ušetříme i olej na smažení