uvařila 26. 2. 2011 10:07
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 2. 2011 10:07
droždí, cukr krupice, mouka polohrubá, mléko, sůl, kůra citronová, vejce, máslo, mléko, cukr krupice, pudink vanilkový, máslo, vejce, tvaroh měkký, cukr krupice, cukr vanilkový, vejce, kůra citronová, šťáva citronová, mandle, rozinky, máslo, cukr moučkový
Červený, černý nebo bílý: Jak se liší různé druhy rybízů a jak je nejlépe zpracovat?
Saláty podle Přemka Podlahy: V devadesátkách frčel těstovinový salát s kuřetem nebo hermelín v zelí
Jak připravit dortová lízátka cake pops jako od cukráře? Tyhle kroky byste neměli podcenit!