uvařil 22. 6. 2009 19:22
Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 22. 6. 2009 19:22
Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou
svíčková hovězí, slanina anglická, játra kachní, sýr mozzarella, olej slunečnicový, paprika čerstvá červená, koření barbecue, majoránka, tymián, sůl, česnek, cibule, brambory, sádlo, koření na americké brambory, česnek
Sýrová roláda jako z Prostřena se stane perlou vašeho pohoštění. Má tisíce variací a příprava je jednoduchá
Pečeme s Ivou: Hruščák, koláč s hruškovými povidly a s tvarohovou náplní, pekly už kdysi dávno naše prababičky
Pravoslavný vánoční jídelníček: Čtyřicet dní půstu, a pak dvanáct chodů na stole