uvařila 23. 3. 2013 17:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 3. 2013 17:36
rukola, hruška, ořechy vlašské, sýr kozí s medem, sýr kozí zrající, sýr s modrou plísní, med tekutý, šťáva citronová, ocet balsamiko, sůl mořská, olej citronový, crema di balsamico rosso
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Červená řepa je nenáročná a snáší dobře i období sucha. Před prvními mrazíky musí celá úroda pryč ze záhonu
Retro okénko: Frankfurtská polévka je rychlá, zasytí, využijete do ní zbytky z lednice a vyjde vás na pouhých 40 Kč
Čertova kapsa: Šťavnatá kotleta plněná pikantní směsí báječně chutná, příprava je přitom snadná a netrvá dlouho