uvařila 26. 7. 2009 14:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 7. 2009 14:19
mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, olej, mléko, mléko, pudink čokoládový, cukr, kakao, smetana kysaná, cukr vanilkový, čokoláda margot, tuk, mouka
Vinař Michal Závada: Letošní burčák je kvalitní, litr pořídíte už od 80 korun a hlava vás z něj bolet nebude, když dodržíte jednu zásadu
Vepřové španělské závitky: Ve šťavnatém mase se ukrývá lehce pikatní náplň a chutě se vzájemně propojí k nebeské dokonalosti
Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!