uvařil 16. 10. 2016 15:03
Růžičková kapusta s venkovským špekáčkem a rajčaty
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 10. 2016 15:03
Růžičková kapusta s venkovským špekáčkem a rajčaty
špekáček, kapusta růžičková, česnek, rajče, olej olivový, máslo, vločky chilli, sůl, pepř černý, vývar zeleninový, těstoviny penne
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Staročeská velikonoční nádivka z krupice: Plněná uzeným masem a bylinkami a sypaná mákem chutná skvěle
Nejjednodušší vláčný mazanec je z tvarohového těsta, krásně kyprý z kynutého a nadýchaný kváskový potřebuje víc času