uvařila 4. 1. 2011 21:14
nahoře:před dušením+po přidání zakys.smetany,dole:zapékání nudlí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 1. 2011 21:14
nahoře:před dušením+po přidání zakys.smetany,dole:zapékání nudlí
filet z ryb, cibule, slanina, rajče, paprika čerstvá červená, paprika sušená sladká, vývar, mouka hladká, smetana zakysaná, sůl, šťáva citronová, máslo, nudle široké, sýr, smetana, kopr
Mexická snídaně huevos rancheros aneb Rančerská vejce: Takhle se správně dělají
Holka u plotny radí: Jak využít zeleninové natě? Z kedlubnové udělejte zelí, z mrkvové pesto
Pečeme s Ivou: Černé rohlíčky jsou maličká sladká chuťovka, kterou připravíte do hodiny. Uvnitř vláčné, nahoře křupavé chutnají skvěle