uvařil 25. 12. 2013 21:58
Rybí polévka - vánoční
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 25. 12. 2013 21:58
Rybí polévka - vánoční
hlava kapří, ryba, máslo, mrkev, petržel, cibulka, celer, máslo, mouka hladká, ořech muškátový, nať petrželová, rohlík, koření na vývar
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí