uvařila 27. 10. 2011 18:53
vlijeme k osmažené cibulce s uzeninou a za občasného promíchání vaříme 10minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 10. 2011 18:53
vlijeme k osmažené cibulce s uzeninou a za občasného promíchání vaříme 10minut
fazole červené, fazole bílé, uzenina, olej, cibule, česnek, polévka gulášová v sáčku, majoránka sušená
Dokonalá vosí hnízda a další skvělé nepečené cukroví, které musíte vyzkoušet
Pajšl aneb Plíčky na smetaně: Směs vnitřností v lahodné a lehce nakyslé smetanové omáčce překvapí jemnou chutí
Sušené sýry jako chuťovka pro gurmány. Jednoduchou verzi v podobě „popcornu“ si snadno uděláte i doma