uvařila 5. 2. 2010 15:56
Dobrou chuť
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 2. 2010 15:56
Dobrou chuť
mouka hladká, cukr krupice, prášek do perníku, kakao, vejce, rum, kůra citronová, šťáva citronová, olej, mléko, ořechy vlašské, med, cukr moučkový, rum, voda, kakao, máslo,
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 26. 9. 2024 20:00
Jak na bramboráky plněné masem, sýrem či zeleninou? Těsto musí být hustší než obvykle, náplň obalená moukou bude skvěle držet
Retro poháry: Vzpomínáte na pudink s piškoty nebo banán s karamelem?
Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy