uvařila 20. 4. 2011 14:45
všechny suroviny důkladně promícháme do hmoty jako na bramborové placky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 4. 2011 14:45
všechny suroviny důkladně promícháme do hmoty jako na bramborové placky
rýže, pórek, mrkev, česnek, bazalka čerstvá, mouka hladká, vejce, mléko, sůl, pepř mletý, olej, bazalka čerstvá, jogurt bílý, tatarská omáčka, bazalka čerstvá
Palačinky ze zakysané smetany: Jsou neuvěřitelně vláčné a neobvyklé těsto se musí dostatečně dlouho odležet
Jak si v letadle objednat nejméně rizikové jídlo, které navíc dostanete mezi prvními? Jistí to asijská a bezmasá kuchyně, říká expertka
Přečkejte zbytek zimy v kuchyni. Inspirujte se a pochutnejte si