uvařila 20. 4. 2011 14:47
do rozpáleného tuku klademe hromádky,lžící opatrně upravíme do menší placičky a po obou stranách na mírném plameni smažíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 4. 2011 14:47
do rozpáleného tuku klademe hromádky,lžící opatrně upravíme do menší placičky a po obou stranách na mírném plameni smažíme
rýže, pórek, mrkev, česnek, bazalka čerstvá, mouka hladká, vejce, mléko, sůl, pepř mletý, olej, bazalka čerstvá, jogurt bílý, tatarská omáčka, bazalka čerstvá
Dny chleba se po dvou letech vracejí do Pardubic. Odborníci vyberou nejlepší chléb z 80 soutěžních vzorků
Segedínský guláš podle maďarského originálu voní paprikou a nejlepší je s kopečkem kysané smetany
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky