uvařil 12. 1. 2017 20:38
Vepřová panenka po italsku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 12. 1. 2017 20:38
Vepřová panenka po italsku
panenka vepřová, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, cibule, rajče loupané, rukola, bazalka čerstvá, gnocchi, olej rostlinný
Encyklopedie hub: Zásobte se v lese na zimu. Nasbírejte si tyto houby a my vám poradíme, kam s nimi v kuchyni
Vítěz MasterChef Česko 2022 Martin Pecina vydává kuchařku: Pod drsným obalem se skrývá poctivá kuchařina a pocta našim surovinám
Jak doma v troubě upéct jedlé kaštany? Před pečením je dobré namočit je do vody a lepšímu loupání pak pomůže jeden fígl