uvařila 14. 2. 2013 18:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 2. 2013 18:31
řepa červená, cibule červená, máslo, olej olivový, ocet balsamiko, šťáva citronová, česnek, tymián sušený, sůl, pepř drcený, salát římský, kopr, smetana zakysaná, majonéza, šťáva citronová, sůl, pepř drcený
Dokonalé francouzské toasty ze zbylé vánočky: Sváteční snídaně provoněná rumem a vanilkou zachutná každému
Kuchtění podle Receptáře Přemka Podlahy: Hitem byla pomazánka „sloní žrádlo“, králík na šlehačce nebo zelňačka ze segedínu
V akci: Kysané zelí teď koupíte jen za 13 Kč. Hodit se bude ke svatomartinské huse, do segedínu i na zelňáky