uvařil 30. 9. 2024 13:57
Kančí kýta na jablkách podložená salátem ledovým a bramborový knedlík
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 30. 9. 2024 13:57
Kančí kýta na jablkách podložená salátem ledovým a bramborový knedlík
kýta kančí, olej, cibule, jablko, žampióny, tymián, koření hřebíček, mouka hladká, brusinky, citron, pepř mletý, bobkový list, jalovec, koření divočina, víno červené suché, sůl
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit