uvařila 16. 1. 2011 18:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 1. 2011 18:50
zelí čínské, salát hlávkový, kapie, paprika čerstvá žlutá, okurka salátová, parmazán, višně sušené, brusinky sušené, ocet balsamiko, olej olivový, cukr, sůl, pepř, voda, pepř drcený, tortilla
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky