uvařila 26. 1. 2012 16:11
Naservírovaná Savojská omáčka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 1. 2012 16:11
Naservírovaná Savojská omáčka
bulva celerová, kořen petržele, cibule, pórek, vývar, smetana, pepř mletý, ořech muškátový, máslo, sůl
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 27. 9. 2024 20:00
Pečeme s Ivou: Pečivo tuze voňavé, nadýchané, a přeci s pevnější a tmavší střídou. Takové jsou chlebulky
Jak na pravé belgické vafle? Upečte si je podle originálního receptu!
Masopust končí, je tu Popeleční středa a s ní čas půstu. Co bychom měli jíst a pít během následujících týdnů? Třeba staročeskou pučálku