uvařila 25. 4. 2011 18:44
Podáváme s bramborovou kaší
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 4. 2011 18:44
Podáváme s bramborovou kaší
granulát sojový, vývar zeleninový, omáčka sojová, chilli, paprika čerstvá červená, sůl, majoránka, mouka cizrnová, vejce, strouhanka, česnek, sýr
Vyzkoušeli jsme za vás: Domácí salko je lepší a levnější než to kupované. Vyjde vás na 30 Kč!
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč