uvařila 20. 1. 2012 21:38
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 1. 2012 21:38
mouka polohrubá, vejce, sůl, cukr krystal, pečící papír, smetana zakysaná, jogurt, šlehačka, cukr, ztužovač želatinový, smetana zakysaná, jahody, šlehačka, cukr moučkový, ztužovač želatinový, želatina, pudink, voda, zdobení čokoládové
Pečeme s Ivou: Jak na nadýchané domácí bagety, které jsou výborné i druhý den? Stačí použít malý fígl s kynutím
Průvodce halloweenskými dýněmi: Kdy je můžeme jíst, jakou si na vydlabání koupit i proč je svíčka rizikem
Pečeme s Ivou: Hruščák, koláč s hruškovými povidly a s tvarohovou náplní, pekly už kdysi dávno naše prababičky