uvařila 17. 1. 2013 18:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 1. 2013 18:44
řízky kuřecí, sůl, pepř, paprika sušená uzená, semínka sezamová, polenta instantní, olej olivový, ančovičky v oleji, tymián čerstvý, kuskus, voda, sůl, olej olivový, cibule, česnek, špek, cuketa, celer řapíkatý, paprika čerstvá červená, rajče, rajče cherry, chřest, feferonka, sůl hrubozrnná, tymián čerstvý, ocet balsamiko, šťáva citronová
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit