uvařila 2. 3. 2010 18:33
pridáme soľ, 1ČL čierneho korenia, poriadne zamiešame a dáme na noc do ladničky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 3. 2010 18:33
pridáme soľ, 1ČL čierneho korenia, poriadne zamiešame a dáme na noc do ladničky
maso hovězí, ocet, ocet, cibule, sůl, pepř, indický kmín, rajče, petrželka, voda, voda, pasta sezamová
Jak na fantastické červené zelí ke svatoštěpánské kachně? Skvělou chuť zajistí jablka a svařené víno
Pitný režim v létě: Za každý vypocený kilogram bychom měli přijmout litr tekutin, doporučuje MUDr. Jana Ježková
7 tipů na správné rozmrazování potravin: Jak rozmrazit maso, jak ovoce a co s pečivem