Pečená husokachna nadivoko: Šťavnatá a voňavá pečínka potřebuje dobře ochutit, odležet v chladu a péct při nižší teplotě
Krátce podušená kapusta překvapí jemnou chutí a křupavostí. Stačí zvolit vhodné koření a dusit ji tu správnou dobu
Domácí tlačenka podle receptu šéfkuchaře Hynka Vávry chutná jako ta ze zabijačky. Rosolovitou konzistenci zajistí vepřové kůže
Mydoma uvařila 23. 2. 2025 18:29 Skvělá rýže po asijsku - jednoduše a bez rýžovaru 0 0 Takto nějak má vypadat kvalitně uvařená rýže Okomentovat
Výpečky na smažené cibuli, hrubozrnné hořčici a medu: Skvělá pikantně nasládlá chuťová kombinace má ten správný říz
Lasagne soup aneb Lasagnová polévka: S mletým masem chutná a voní jako klasické lasagne, příprava je mnohem rychlejší