uvařila 31. 5. 2009 20:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 5. 2009 20:21
mléko, mouka polohrubá, vejce, sůl, lilek, cuketa, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, rajče cherry, cibule, česnek, slanina anglická, petrželka, bazalka čerstvá, sýr tvrdý, olej olivový, pepř, sůl
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny