uvařila 5. 1. 2011 19:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 1. 2011 19:30
voda, olej, vejce, sůl, cukr, mouka hladká, droždí, tymián, koření oregáno, rajče, česnek, sůl, pepř mletý, bylinky, cibule, salám vysočina, klobása, sýr, sýr, rajče cherry, bazalka čerstvá, žampióny, sýr, salám
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Sladké devadesátky a slavné porevoluční dobroty: Také jste žvýkali Hubba Bubba a míchali si Tang?
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu