uvařila 30. 4. 2015 22:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 4. 2015 22:40
mouka hladká, mouka polohrubá, mléko, smetana kysaná, olej, žloutek, sůl, cukr, kvas žitný, droždí čerstvé, sýr nastrouhaný, škvarky, pepř, paprika sušená sladká, sůl, olej, sýr nastrouhaný
Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Sladkokyselá omáčka na způsob Uncle Ben's: Skvělou chuť jí dodá ananasový kompot i se šťávou a zavařená vydrží až do další sezóny
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky