uvařil 21. 8. 2024 21:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 8. 2024 21:15
olej, cibule, hlíva ústřičná, směs zeleninová mražená, pasta papriková, koření, pepř mletý, sůl, sýr eidam, mouka polohrubá, mouka žitná, kypřící prášek, sůl, bylinky sušené, sýr eidam, vejce, olej, mléko, tuk, mouka hrubá
Majonéza s medvědím česnekem podle Těhotnýho kuchaře: Příprava zabere chvilku a lehce pikantní chuť vás naprosto nadchne
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Omáčku báječně zjemní strouhaná cuketa a pro krémovou chuť je lepší tučnější smetana
Z Receptáře Přemka Podlahy: Česneková tinktura podle starého receptu Tibeťanů se připravuje jen ze dvou surovin